עודף FERRITIN בגוף האם זה יכול לגרום לנזק ?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/06/2016 | 21:32 | מאת: noname 73

הקצה העליון של רמה תקינה ב frettin זה 250 לי יש 300 310 האם זה יכול לגום לנזק? קצת רקע לפני שנתיים יצא לי בבדיקות סכרת סוג 2 לאחר שינוי תזונתי הצלחתי לאזן פחות או יותר הסוכר 5.9 H1C ו 109 גולוקוז כחלק מהשינוי התזונתי אני אוכל 6 פעמים בשבוע קטניות ייתכן וזאת הסיבה?

שלום לך, בנוגע לפריטין-יש לפנות לרופא המשפחה. יש מס' סיבות לעליית פריטין ולכן יש (אולי) צורך בברור נוסף. טוב לשמוע על השינוי התזונתי (מקווה שבליווי תזונאי/ת) אך לא הקטניות הן הסיבה לפריטין הגבוה, ממליצה להמשיך איתן וכאמור לפנות לרופא משפחה בעניין תוצאות הבדיקה. רק בריאות

מנהלי פורום תזונה קלינית