אכילת שבעולת שועל מבושלת גם אחרי יומיים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/05/2016 | 09:25 | מאת: mike

היי חברים, שאלה אם אפשר. אני מבשל שבעלת שועל ואוכל את זה במהלך יומיים מטעמי נוחות, בזה שאני אוכל את אותה שבעולת שועל שבשלתי גם לאחר יום, יום וחצי ואפילו יומיים זה גורם לאותם מנות של לאחר 24-48 אחרי הבישול לאבד חלק מהערכים התזונתיים? או שאפשר להמשיך לאכל ככה את שבעולת השועל המבושלת שלי ללא חשש של איבוד ערכים תזונתיים? רצוי לציין שאחרי שאני מבשל את שבעולת שועל והיא מתקררת מאחסן אותה במקרר. תודה!

אם נשמר במקרר אני לא רואה בעיה (מבחינת קלקול), מבחינת ערכים תזונתיים גם אין בעיה

מנהלי פורום תזונה קלינית