מרק ירקות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/05/2016 | 21:59 | מאת: יעל

שלום רב. שאלת אחסון הכננו מרק על בסיס שמן זיית, גריסי פנינה והמון ירקות... המרק בושל בשעה 11. נישאר בחוץ כדי שהסיר יתקרר.. ויתעכבנו וחזרנו רק ב 21. בערב. האם המרק אכיל? או שיש סכנה לקלקול קיבה,?

שלום יעל, אם המרק שהה 10 שעות מחוץ למקרר סביר מאוד שכבר החלו תהליכי קלקול, אך קשה לי לדעת האם הוא אכיל, גם מאוד תלוי בתנאים שהיו בבית...אני בדר"כ מעדיפה להחמיר ולזרוק, אך איני יכולה להגיד לך בוודאות במקרה זה.

מנהלי פורום תזונה קלינית