סילאן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/04/2016 | 23:49 | מאת: דורית

שלום, האם סילאן ללא תוספת סוכר ,יכול להזיק לאנשים עם סוכר גבולי? תודה לתשובה דורית

היי דורית, באופן כללי סילאן ללא תוספת סוכר אינו מזיק. עם זאת, חשוב לזכור שסילאן הוא דבש תמרים, כלומר, יש להתייחס אליו כמו דבש או כמו סוכר. כמובן שהכל תלוי במינון- כמה סילאן אוכלים, עם אילו מזונות אחרים משלבים אותו באותה הארוחה וכן הלאה. במידה ואת מעוניינת ללמוד יותר כיצד ניתן לשמור על סוכר מאוזן בדם אני ממליצה בחום לגשת לייעוץ של דיאטנית מוסמכת במסגרת קופת החולים או בכל מסגרת אחרת. בהצלחה!

מנהלי פורום תזונה קלינית