פיטריית שיטאקי לאחר כבישה במלח

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/03/2016 | 10:36 | מאת: רחל

האם ניתן לאכול את פטריית השיטאקי מיובשת/טרייה לאחר מספר ימים של כבישה/החמצה במלח, כלומר ללא בישול?

שלום רחל, זהו אינו פורום בישול אך ממה שאני יודעת צריך לבשל את פטריות השיאטקי. אולי כדאי שתשאלי בפורום מתאים יותר לתשובה מקצועית :) בתאבון

28/03/2016 | 14:41 | מאת: רחל

לא ברור לי למה הנושא-האם מבחינת התזונה הקונבנציונאלית אפשר/מומלץ מבחינה רפואית לאכול פיטריות מוחמצות אך לא מבושלות- לא קשור לפורום תזונת האדם. מה גם שפיטריית השיטאקי נחשבת לפי גישות מסויימות לבעלת כוח מחזק חיסון ומרפא. השאלה שלי מקבילה לכל שאלה אחרת שהיתה יכולה להשאל בנוגע למצב המזון-במצב טבעי/נא או מבושל כמו אם נכון/מומלץ מבחינה רפואית לאכול תפוחי-אדמה או ברוקולי שאינם מבושלים.

מנהלי פורום תזונה קלינית