ירקות שטופים וראוייפ לאכילה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

21/03/2016 | 20:00 | מאת: עוז

על אריזות של ירקות עליים כמו תרד, כתוב« שטופים וראויים לאכילה» האם ידועה לכן משמעות המונחים האלה? עד כמה הם נקיים וראויים לאכילה? איך הם נשטפו?במה? תודה עוז

לפי חברת מזון מובילה איתה דיברתי השטיפה נעשית בתהליך מבוקר של מים וכלור, וייבוש במכונת ייבוש. לדבריהם, הפיקוח נעשה בכל שלבי הייצור משלב השדה. בעקרון, הם מוכנים לאכילה ללא שטיפה נוספת. אם יש מוצר ספציפי אותו אתה צורך ממליצה לפנות ישירות לחברה/יצרן

מנהלי פורום תזונה קלינית