שתיית מיים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/03/2016 | 03:32 | מאת: אורי

היי לאחר שתיית מיים מרובה של כ 4.5-5 ליטר מיים ליום לא כולל קפה ויוגורט במשך שנה שלמה האם אפשרי לרדת ל3ליטר ביום באופן פתאומי או שצריך לעשות זאת בהדרגה בשביל לא לפגוע במאזם המלחים?אני אדם בריא בן 30

שלום אורי, לא ברור לי מדוע לשתות כל כך הרבה מים והצורך להוריד כמות. אם השתן צלול והכל בסדר ככה"נ אתה שותה מספיק. הצורך בנוזלים משתנה מאוד כתלות במזג האויר ובפעילות שלנו, כך שבוודאי יכול להיות הבדל בין כמויות שתיה בימים מסוימים ללא כל פגיעה בגוף, כל עוד זה מותאם למצב

מנהלי פורום תזונה קלינית