בעיית משקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/03/2016 | 03:20 | מאת: מורן

היי. שמי מורן. אני הייתי רוצה לדעת למה קורה לי מה שקורה. אני בעייתית באוכל. וישלי עבר לא פשוט של ירידה דרסטית במשקל עקב מצב בריאותי. אני לא אוכלת הרבה. אני אוכלת ארוחת צהריים מלאה וארוחת ערב. אני כמעט בכלל לא אוכלת בבקרים ולפעמים מנשנשת אחהצ. הבעיה היא שאני נשארת או אפילו עולה במשקל. אני מאוד שלמה עם הגוף שלי אבל אני מרגישה כבדה מאוד. אני בת 20 וכמעט כל חיי הייתי עד 50 קילו. היום אני שוקלת 58 ולא נעים לי. אני הפסקתי לעשות ספורט. וגם כשעשיתי הליכות של 4 קמ 3 פעמים בשבוע, הרשתי לעצמי לאכול שטויות ולא ירדתי בכלל במשקל. מה אני עושה לא נכון? מה יקרה אם אני אתחיל לאכול ארוחות בוקר מלאות? ולמה אני עולה או נשארת במשקל כשאני אוכלת כלכך מעט? תודה.

הי מורן, נשמע שיש מורכבות רבה בקשר שלך עם המזון, ויש דברים רבים להתחשב בהם. ממה שאת מספרת קשה להבין ולענות לך בצורה מקצועית מספיק, ואני חושבת שכדאי מאוד שתפני לעזרה מקצועית (דיאטן/ית) ע"מ לקבל מענה לשאלותייך וליווי מתאים. בהצלחה רבה

מנהלי פורום תזונה קלינית