מים חמים ולימון לשתייה בבוקר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/02/2016 | 08:32 | מאת: עינב

שלום וברכה, אני רואה המלצות סותרות ברחבי האינטרנט, האם מומלץ או לא לשתות מים חמים עם לימון בבוקר. מצד אחד קראתי שזה יכול להועיל למערכת העיכול, מצד שני קראתי על הסכנות שיש בחומציות של המשקה על בטן ריקה והנזק לשיניים. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית בעניין תודה

שלום עינב רחבי האינטרנט זה באמת לא המקום למצוא מידע קוהרנטי בדר"כ... בשתיית מזון חומצי אכן יש נזק לאמייל השן, ואם כבר שותים כדאי עם קש או במהירות (שלא ישהה הרבה זמן בחלל הפה) בנוגע למערכת העיכול- לא ידוע על הטבה בשתיית מים חמים עם לימון על הבוקר אבל אני מכירה את ההמלצות האלה, שלא באות בדרך כלל מאנשי התזונה הקונבנציונלית.

מנהלי פורום תזונה קלינית