תוצאת ויטמין נ-12

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/12/2015 | 21:16 | מאת: ליאון

בן 27, בריא. (רגיש לחלב).בבדיקת דם במכבי תוצאת ויטמין בי-12 -265. האם נמוך? האם מומלץ לקחת תוספים? אם כן, אילו, איזה מינון ולכמה זמן. בתודה מראש

שלום ליאון, גם אם הבדיקה עדיין בטווח הנורמה זה עדיין נמוך ונראה שיש צורך בתיסוף. ממליצה לך להפגש עם תזונאי/ת ע"מ לראות איפה יש ויטמין זה בתזונתך ובחירת האופציה המומלצת עבורך לתיסוף מבחינת מינון ומס' פעמים בשבוע. לא אחראי ומקצועי לעשות זאת דרך האתר ולכן מפנה אותך לאיש מקצוע

מנהלי פורום תזונה קלינית