דוקטורט בתזונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/12/2015 | 16:07 | מאת: שירי

שלום רב, אני בעלת תואר ראשון בתזונה קלינית ותואר שני ללא תזה בביוטכנולוגיה Msc ,מעוניינת להמשיך לדוקטורט בתזונה. האם ישנם השלמות אם כן היכן לברר מה הם תנאי הקבלה. תודה רבה למשיבים

שלום שירי, ממה שאני יודעת בפקולטה לחקלאות של האוני' העברית ניתן לעשות דוקטורט בתזונה, לגבי מקומות נוספים כגון תל חי או אריאל להערכתי אין מסלול כזה אבל אפשר לברר מולם אם משהו השתנה. באוניברסיטת חיפה יש מסלול של תזונה, בריאות והתנהגות בבי"ס לבריאות הציבור וניתן להמשיך לדוקטורט אבל התואר יהיה של בריאות הציבור (לא פחות מעניין וחשוב, אבל אולי לא מה שאת מעוניינת בו) בכל מקרה, 08-9489265 זהו הטל' של מזכירות החוג למדעי התזונה בפקולטה, פרטים לגבי השלמות ומשך זמן יידעו לומר לך לפי הרקע האקדמי שלך בהצלחה!

מנהלי פורום תזונה קלינית