אוכל שעושה יציאות רבות עד שלשול

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/12/2015 | 14:32 | מאת: אור

אני סובלת מיציאות רכות לפעמים שלשול. אני בת 70. ואני אוכלת בבוקר לחם וגבינה עם ריבת סנדפו מעט, כוס קפה עם חלה סויה. בצהרים עוף עם תפוחי אדמה או אורז. כשאני אוכלת אורז היציאות יותר בסדר.ף אבל אם תפוחי אדמה רכות מדי. בערב לחם גבינה וגיל, ובלילה בננה. מה יכול לעשות לי את הרכות הלא מתבקשת הזו? הסנדפפו, החךב סויה הזה, או משהו אחר בכלל? אודה מאד מאד על תשובה, אני לא רואה טוב, וקשה לי לראות מה כתוב על המוצרים. תודה.

שלום אור, יש סיבות רבות ליציאות רכות, לא תמיד תזונתיות לא ציינת מקורות לסיבים תזונתיים בתזונתך (ירקות ופירות, דגנים מלאים, קטניות ועוד), ועוד פרטים כגון שתייה ורמת פעילות. אם הדבר מפריע לך ממליצה להפגש עם דיאטן/ית למס' מפגשים על מנת להבין את העניין יותר לעומק רק בריאות

מנהלי פורום תזונה קלינית