אומגה3

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/11/2015 | 23:44 | מאת: רחל

שלום, רציתי לשאול אם צריכה של אומגה3 יכולה להועיל בבעיות נפשיות, במיוחד כאשר נראה שהבעיה הנפשית הוחמרה לאחר מעבר לצמחונות. בתודה רחל

רחל שלום, אני בהחלט מאמינה שכן, יש עבודות המאשרות את זה, ובכול מקרה אין חשש לנזק. חשוב להקפיד לקבל DHA - מאצות אם זה מקובל עליך במסגרת הצמחונות. בנוסף,אני הייתי דואגת לתוסף של ויטמיןD שיש קולטן עבורו במוח ואני מאמנה ישפיע לטובה.לוודא גם שאין חסר B12. ואחרון חביב וחשוב - הוכח כמסייע בבעיות נפש פעילות גופנית סדורה! אם קשה להתמיד כדאי לקחת מאמן אישי טוב. בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית