אבוקדו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

07/11/2015 | 07:47 | מאת: קרן

שלום יכול להיות שיש זנים של אבוקדו שיש בהם פחות שומן מאשר זנים אחרים? קניתי בסופר אבוקדו ממש ממש קטנים, בגולם של אגס , וגם לא היה להם טעם (היו מעט טפלים) וגם חשתי שהם ממש א שומניים אלא יותר מימיים לעומת אבוקדו גדולים שבהם ממש חשים בשומניות. היתכן שיש באלו פחות שומן? ואם כן - האם זה אומר שהם פחות בריאים? תודה

שלום קרן, אחוז השומן באבוקדו משתנה בין הזנים השונים, מועד הקטיף ובמהלך העונה. אנחנו עכשיו יחסית בתחילת העונה ולכן מאוד הגיוני שאת צודקת והאבוקדו שאכלת היה עם פחות שומן, וזה לא אומר שהם פחות בריאים, רק שהם עם פחות שומן.

מנהלי פורום תזונה קלינית