רזון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/11/2015 | 15:12 | מאת: יעל

שלום, אני בת 23, כרגע לאחר סיום תקופה עמוסה של לימודים שגרמה לי לרדת במשקל, כיום אני שוקלת 47 לעומת 51 בעבר (גובה 1.64). הרזון מפריע לי ואני מנסה להיכנס למסדר אכילה. בכל זאת אני לא עולה במשקל ומנגד המעיים שלי פועלות ביתר שאת... מה אני יכולה לעשות? והאם המשקל שלי תואם לנורמה?

שלום יעל, משקלך בהחלט מתחת לתקין, וגם במשקלך הקודם היית מאוד גבולית. טוב שהעניין מפריע לך, ואם אינך מצליחה להעלות במשקל ממליצה לך לפנות לדיאטן/ית שכמובן יכולים לעזור לך במשימה בהתאמה אישית. בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית