בישול עדשים ואורז

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/10/2015 | 19:39 | מאת: חנה

שלום רב אני רוצה לבשל עדשים עם אורז מלא. זמן הבישול של אורז מלא כ25 דקות ואילו העדשים כ-10 דקות. ושאלתי: האם אני יכולה לשלב בין שניהם בבישול ? והאם בישול ארוך של עדשים לא מעלה את הערך הגליקמי שלו? בתודה מראש

שלום חנה, יש הרבה מתכונים שונים של מג'דרה המשלבים עדשים ואורז מלא, ממליצה לך לחפש ברשת. הערך הגליקמי אינו מדד ברור/מקור להנחיה- הוא משתנה כתלות בגורמים רבים ולא הייתי ממליצה שיהיה חלק מהשיקולים של מה לאכול. בתאבון

מנהלי פורום תזונה קלינית