חמוציות מיובשות עם סוכר- האם הן בריאות?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/10/2015 | 10:08 | מאת: רוני

רכשתי לאחרונה מארז חמוציות מיובשות של אושן ספריי. חשבתי שזה בריא ואני אהנה מהיתרונות הבריאותיים של החמוציות אך התברר לי שיש בהן הרבה סוכר. האם הנזק עולה על התועלת? והאם החמוציות בתפזורת שמוכרים בסופרים הן עם סוכר או בלי? לא הצלחתי למצוא חמוציות מיובשות ללא סוכר וללא ממתיק אחר ,האם זה קיים בארץ? ובמחיר סביר? והאם יש בארץ חמוציות מוקפאות? תודה רבה

שלום רוני, לא יכולה לומר שהנזק עולה על התועלת, כי התועלת אינה כה משמעותית (כמו כל פרי מיובש אחר, היתרונות מגוונים ולכל פרי יתרון מסוים, אבל זה לא משהו ש"חובה" שיהיה בתפריט), אבל בהחלט זה כבר יותר נוטה ל"ממתק"... אני לא יודעת מה קורה בכל סופר וסופר, אבל בהחלט ניתן לקבל תשובות לשאלותייך (מצאי, מחיר וכו') דרך טלפון לחנות טבע/סופר גדול בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית