לאכול תמר על הבוקר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/10/2015 | 07:39 | מאת: אמיר

שלום, חברה שלי החליטה מזה כמה שנים(5) שעל מנת להישאר רזה היא צריכה ללכת על הבוקר לשירותים ובשביל לעשות זאת היא אוכלת 2 תמרים איך שהיא יוצאת מהמיטה, ולפני שהיא מתעוררת. רציתי לדעת האם הדבר בריא - לא לתת לגוף להתעורר וישר לאכול תמר. וגם מהבחינה שמתערבים למערכת העיכול בעניינים ומזרזים את תהליך העיכול. האם זה פוגע באיזון הטבעי של הגוף?

שלום אמיר, אני לא חושבת שזה מה שיעשה אותה רזה יותר, ו2 תמרים ישר על הבוקר לא בטוח ישלחו אותה דווקא לשירותים. באופן כללי, כן כדאי לאכול בבוקר אבל נראה לי שחברתך אכן קצת משבשת את ההקשבה לגוף. לשמירת משקל הייתי ממליצה דווקא פעילות גופנית, ואולי מפגש עם דיאטן/ית יזערו לה להבין יותר מה עדיף לה לאכול בבוקר ובכלל. בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית