חזה עוף פרוס זמן רב במקפיא

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/10/2015 | 15:50 | מאת: דן

שלום רב, לא הייתי בדירתי כבר כחודשיים עקב נסיעה. במקפיא בדירתי יש חזה עוף פרוס טרי (מה שקונים במעדניית בשר בסופרים) שיושב שם כבר שלושה וחצי חודשים. האם עליי לחשוש מלאכול אותו כעת עקב הזמן הרב ששהה במקפיא? אחרי כמה זמן לדעתך חזה עוף פרוס טרי שנשמר במקרר כבר לא יהיה טוב לאכילה? לצערי אין תוקף על דברי בשר טריים שאני קונה ממעדניית הבשר ולכן איני יודע...

הי דן, זו יותר שאלה למיקרוביולוגים אבל בגדול- 9 חוד'. באופן אישי, לא הייתי מחכה וכבר בהזדמנות הקרובה ממליצה לבשל ולאכול (ולהפשיר במקרר). אם יש לך דרך לבדוק האם היו הפסקות חשמל בזמן העדרותך גם זה מומלץ, ואם היו- לפח. בתאבון

11/10/2015 | 11:54 | מאת: דן

נגיד שהייתה הפסקת חשמל, אבל לזמן לא ממושך מדי- נניח 5-30 דקות. גם אז יש צורך לזרוק לפח? כשאני קונה את החזה עוף למשל אני סוחב אותו כמות זמן דומה (ולפעמים יותר) כשהוא כמובן מחוץ למקרר

מנהלי פורום תזונה קלינית