מחפש מידע אמין האם נקניקיות באמת לא בריאות?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/10/2015 | 23:16 | מאת: beh

נגיד ואוכלים נקניקיות וירקות ליד. האם זה באמת לא בריא? ולמה שייטחנו את הבשר עם ציפורניים ונוצות? מה הבעיה להוציא? וגם לגבי נקניקיות איכותיות כמו שלפעמים אפשר למצוא בשוק שעשויות מבשר איכותי. מה איתן?

שלום בן אתה תמיד יכול לצרף ירקות לארוחה, מה שיהפוך אותה למזינה יותר, אבל לא יבטל נזקים אחרים.. כמוצר מאוד זול ומעובד, לפעמים תכולת הנקינקיה אינה מכילה הרבה בשר (ואפשר לראות את זה גם ברכיבים הרשומים)... אבל נכון, מאוד תלוי ממה מכינים את הנקיניקיות, וכמובן שיש נקניקיות יותר איכותיות ופחות- בהתאם לטיב הבשר ומקורו. באופן כללי, נקניקיות הן בשר מעובד אשר יש להמעיט ככל האפשר בצריכתו

מנהלי פורום תזונה קלינית