ארוחת לילה מאוחרת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

07/08/2015 | 10:57 | מאת: יעל

שלום רב, אני שומרת על תזונה מאוזנת בריאה, ארוחות קטנות כל כ-3 שעות. אני ערה עד שעה מאוחרת בלילה. מה מומלץ לאכול מאוחר כשאני רעבה, אם יש לי ערכי סוכר גבולי. 100 בצום, והמוגלובין מסוכרר 5.7. אודה לתשובה בהקדם

הי יעל, אם את פרה סכרתית כדאי מאוד (מאוד!) לגשת לדיאטן/ית על מנת לבדוק את התפריט שלך ולהתאים אותו בכדי למנוע התפתחות סכרת. את ברת מזל, עכשיו זה בדיוק הזמן בו את יכולה למנוע, וכדאי לקחת הזדמנות זו ולעשות את השינוי הנדרש. באופן כללי לא מומלץ להיות ערים בלילה או לאכול בשעות שאנו אמורים לישון בהן. הדבר משבש את השעון הביולוגי ויש לכך השפעה גם בפן התזונתי. בקיצור, עצתי לך היא ייעוץ מותאם אישית ע"י איש מקצוע, וכדאי בהקדם. בהצלחה ולבריאות

מנהלי פורום תזונה קלינית