ביצת עין -

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/07/2015 | 11:43 | מאת: נטע

שלום, הילדים שלי בני 4 ו 6 , התחילו לאהוב ביצת עין (ראו את בעלי אוכל) האם זה מזיק ? לא בריא ? מדובר כמובן בחלמון נוזלי...

נטע שלום! מצרפת הנחיות של מועצת הלול: http://www.ofot.org.il/page_13760 כן, יש סיכון (מחושב) לסלמונלה. סכנה גדולה יותר למי שתפקוד מע' החיסון ירוד. בביצים מסומנות שנשמרו בתנאים נאותים כמעט ואין סכנה. השיקול הוא משפחתי שלכם. חינוכית, אם אבא אוכל, אז קשה לומר לא לילדים... אצלי בבית הילדים באותם גילאים כן אוכלים. כמו אבא וכמו אמא :-) בברכה, נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית