שאלה לגבי אומגה 3 ואומגה 6 בתהליך החימום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/07/2015 | 13:06 | מאת: דיאנה

שלום, היתי רוצה לדעת מה קורה עם השמני אומגה 3 ואומגה 6 בדגים כאשר מבשלים אותם בתנור ביתי. האם השמנים נהרסים? הופכים לקונצרגנים? באיזה טמפרטורה כדאי לבשל דגים על מנת שזה לא יקרה?

שלום דיאנה, קודם כל, מקווה שהשאלה עדיין רלוונטית למרות האיחור בתגובה. שאלתך חשובה ונכונה עד מאוד, ואני בטוחה כי רבים יכולים להעזר בתשובה. כיוון שזהו אינו תחום התמחותי פניתי לד"ר נעמי זיו, בעלת הבלוג המעולה "מדע בצלחת" עם שאלתך תשובתה המפורטת והמעמיקה נמצאת בקישור הבא: http://scienceinmyplate.com/2015/12/07/%D7%A2%D7%9C-%D7%A7%D7%A6%D7%94-%D7%94%D7%9E%D7%96%D7%9C%D7%92-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9C-%D7%93%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%92%D7%94-3/

מנהלי פורום תזונה קלינית