העלתי השנה 8 קילו שחייבים לרדת !!!

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/06/2015 | 22:54 | מאת: מאיה

בת 26 קרה אסון - עליתי השנה 8 קילו במשקל!!! בשנה שעברה שקלתי 8 קילו יותר!!! בתקופה האחרונה אני אוכלת ללא הפסקה מלא מלא כל הזמן!!! עוגות,עוגיות,בורקסים,שוקולדים,לחמים,בצקים - בלי הפסקה אני לא מצליחה עכשיו לרדת במשקל! מדדו לי במשקל מדדים: TANITA BODY COMPOSITION ANAL YXER SC-330 BODY TYPE - STANDARD GENER - FEMALE CLOTHES WEIGHT- 0.5 KG FAT % = 6.0% FAT MASS - 2.4 KG FFM- 37.0 KG MUSCLE MASS- 35.1 KG TBW = 25.1 KG TBW% = 63.7% BONE MASS - 1.9 KG BMR- 4720 KJ 1128KCAL VISCERAL FAT RATING - 1 bmi= 18.5 ideal body weight - 46.9 kg degree of obesity- -16.0% אני כל כך השמנתי הבטן שלי עכשיו שמנה כמו בלון ונפוחה כרס ענקי היקף הבטן שלי עכשיו = 98 ס"מ הבטן שלי כל כך התנפחה בגלל הבורקסים שאני כל היום אוכלת. איך אפשר להוריד את ה- 8 קילו שהעלתי השנה???

הי מאיה, אני מבינה שהדבר מטריד אותך מאוד אבל נראה כאילו את בהחלט יודעת מה גרם לך להעלות במשקל ומה עלייך לעשות בנידון. אוסף הנתונים שצרפת דווקא לא מסתדר לי עם מה שכתבת, שכן נראה שאחוזי השומן הם 6% (נמוך ביותר על גבול הלא תקין, בטח לאשה) וBNI 18.5? בכל מקרה, שווה לבדוק מה קרה תקופה האחרונה שגורם לך לאכול הרבה יותר מבעבר וללא תחושת שליטה, ולנסות לפתור ולחזור לתפריט הקודם שלך. כמובן שאין באפשרותי לטפל דרך הפורום, אלא רק לכוון, ונראה לי שאת יכולה להעזר באיש מקצוע (דיאטן/ית) לתקופה הקרובה כדי לנסות ולחזור לאיזון בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית