אבקת קקאו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/06/2015 | 08:19 | מאת: אסתר

שלום רב, הייתי מבקשת לדעת האם שתיית משקה מאבקת קקאו אורגני טהור, היא בריאה ? כמו אכילת שוקולד רק בלי סוכר אבל עם כול היתרונות של השוקולד? או שיש גם חסרונות באבקת קקאו אורגני טהור? מודה לך על תשובתך אסתר

שלום אסתר, כמו כל מזון מן הצומח, אבקת הקקאו עשירה במרכיבים תזונתיים. לאדם בריא איני מוצאת חסרונות בצריכת אבקת קקאו, אבל אם הכוונה לשפר את הבריאות ע"י "מזון על" כזה או אחר, ישנם הרבה מזונות שהייתי מכניסה לתפריט לפניו.

מנהלי פורום תזונה קלינית