תזונה מתאימה לבעייות במפרקים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/06/2015 | 08:52 | מאת: יעל

שלום רב, אובחנתי כסובלת מניוון ושחיקת סחוס במפרק אצבעות הידיים. הראומטולוג נתן לי כדור בשם דיאטרים, שלא ממש עזר.לקחתי גם אומגה 3 ומגה גלופלקס ללא שיפור. שמעתי שאולי יש תזונה מתאימה לבעייתי. אולי להמנע מסוגי מזון מסויימים. האם ידוע משהו בנושא? אציין שאני בת 60, פעילה בספורט ומפעילה את הידיים למרות הכאבים. אודה לתשובה.

כתבתי לך לפני מספר ימים. בכל מקרה טוב שהעלית את שאלתך שוב, שכן יש הגורסים שדיאטה צמחונית, מסוג raw food יכולה לסייע. אני ממליצה לחפש מישהו שמבין בנושא ולנסות. רק להיזהר לא להיכנס לחסרים תזונתיים, ולקחת תוספים ליתר בטחון.

מנהלי פורום תזונה קלינית