כוסמת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/05/2015 | 13:02 | מאת: d

שלום, האם יכול להיות שכוסמת עושה לי פריחה בור הפנים? אני סובלת לאחרונה מפצעונים בעור הפנים וזה נראה חצי פריחה וחצי אקנה ותוהה אם זהבגלל הכוסמת שלאחרנה התחלתי לצרוך הרבהממנה. צורכת כ 350 גרם כוסמת ביום. 350 גרם לפני בישול(כמובן שאני מבשלת אותה). תודה

המחקר על אקנה ותזונה עדיין לא מגובש מספיק, אם כי כיום נוטים בניגוד לעבר כן להאמין שיש קשר בין הדברים. לגבי הכוסמת, הדרך הפשוטה ביותר לבדוק את העניין היא להפסיק או להפחית כמות ולראות אם יש הטבה. אם כן אולי יש אצלך אישית איזו רגישות

מנהלי פורום תזונה קלינית