שאלה מארוחת צהריים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/05/2015 | 08:38 | מאת: יאיר

שלום אם יש לי מצב נתון שאני צריך לבחור בין שתי מנות: שניצלים – שחסרון שהם מטוגנים בשמן פשטידת ירק – שחסרון שיש בה קמח מה עדיף לאכול? תודה, יאיר

שלום יאיר האם אין עוד מנות מוצעות בארוחת הצהריים? בעקרון, לא הייתי ממליצה באופן חד משמעי על זה או על זה. אם כבר שניצל- עדיף להוריד את הציפוי, ואם פשטידת ירק (שלא מכילה ביצים), יש לזכור שזו לא ארוחה שלמה. אם אלו האופציות, הייתי ממליצה בחום להביא מזון מהבית (ואגב, זו ההלמצה שלי בדרך כלל).

מנהלי פורום תזונה קלינית