לא מצליחה לרדת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/05/2015 | 23:00 | מאת: ליליה ניימנוב

הייתי שלום רב אני בת 23 גובה 167 מישקל 84 אני לא מצליחה לרדת במישקל אני אוכל אוכל נכון ולא משמין ועושה קושר גופני ובכול מקרא לא מצליחה אני לא יודעת מה לעשות כשאני באה לדיטניות בשקיפות חולים הם נותנים טפרית סטנדרטי יש לי עוד 4 חודש חתונה ואני לא יודעת מה לעושות

שלום ליליה ישנם הרבה מכשולים שלא תמיד מודעים אליהם בדרך לתזונה נבונה וירידה במשקל. על מנת להבין מהם בדיוק וכיצד ניתן לפתור אותם כדאי מאוד להפגש עם דיאטן/ית באופן אישי, כי כך ניתן להתאים את השינוי באופן המיטבי ביותר. אם נותנים לך תפריט סטנדרטי זה בהלחלט לא מתאים ולא נכון, וגם לא יעזור, ואת צודקת. ממליצה לך לנסות שוב בקופת חולים ואם את לא מוצאת מישהי/ו מתאים, לפנות באופן פרטי. בהצלחה ומזל טוב

מנהלי פורום תזונה קלינית