מחזור ושומן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/05/2015 | 18:25 | מאת: אנונימי

במשך שנה הייתי בדיאטה בחצי השנה הראשונה ירדתי 9 קילו ושקלתי 94 ובמהלך החצי שנה השנייה ירדתי ועליתי כל שבוע עכשיו אני במשקל 110 קילו גובה 1.67 בת 16 זה אמור להשפיע על המחזור שלי, קיבלתי מחזור בפעם הראשונה בגיל 11 אשמח לקבל עזרה.

מהשאלה לא ברור - האם יש הפסקה של המחזור בגלל ההשמנה? גם נראה מהתיאור שבגלל ההגבלה בחצי שנת הדיאטה הראשונה לאחר מכן נפרצו הגבולות עוד יותר. אני חושבת שכדאי להיכנס להתליך מסודר וטוב עם דיאטנית שעוסקת בירידה במשקל בשיטות שאינן הדיאטה הקלסית, ויותר מיקוד במערכת היחסים עם האוכל. אם תכתבי היכן את בארץ, אנסה לשלוח לך שמות של אנשי מקצוע מומלצים.

מנהלי פורום תזונה קלינית