כבד עוף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/12/2014 | 10:18 | מאת: מאירה

האם כבד עוף מבושל נחשב מבחינתך כבריא ובעל ערכים תזונתיים חיוניים, בהנחה שאינני סובלת מכולסטרול גבוה? מהם הערכים הקלוריים של 100 גרם כבד מבושל והאם ניתן לדעתך לשלבו במהלך דיאטה?

כל מזון אפשר לשלב בתפריט, בצריכה סבירה. העקרון המנחה צריך להיות "במידה" וכמו כן תמיד חשוב לגוון, זאת מכיוון שלכל מזון יש דברים טובים ויש פחות טובים. כבד הינו מאגר מאוד מרוכז של חומרים כמו ברזל, וויטמין A. אבל יש לזכור שהכבד בבעל החיים מהווה המקום בו מתבצע פינוי רעלים מהגוף גם.

מנהלי פורום תזונה קלינית