כמות קפה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/11/2014 | 07:42 | מאת: אהוד

שלום, אני נוהג מזה שנים לשתות אספרסו עם חלב, או קפוצ'ינו, ממותק בסוכרזית, פעמיים ביום. אני נהנה מאוד ממנו. מה הכמות היומית הבטוחה של משקה זה שמומלץ לשתות? בברכה, אהוד

אהוד שלום, המצב היחיד שיש דיווחים על סיכון בשתיית קפה הוא בתחילת ההיריון, שאז מומלץ עד שתי כוסות ביום. לא רלבנטי לך... :-) אצל גברים אני לא מכירה מידע על בעיה כלשהי בקפה, בוודאי לא בכמות שאתה צורך. אין לי ידע על מצבך הבריאותי, הסיבות היחידות שאם יש כדאי לחשוב על הנושא הן אם יש בעיות רגישות בקיבה או יתר-לחץ-דם.

מנהלי פורום תזונה קלינית