ניכוי הגוף מרעלים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/08/2014 | 10:12 | מאת: דוכסית

שלום רב, לפי תוצאות בדיקות דם מתברר שיש לי דלקת, כנראה במעיים. המטפל בדיקור ממליץ לי על תזונה טבעית לניכוי הגוף מרעלים למשך 3 חודשים. אשמח לשמוע דעה בנושא.

12/08/2014 | 10:44 | מאת: דנה ויינר

שלום, על איזו בדיקה מדובר בדיוק? אני לא פועלת על פי חושים ומדקרים, אלא על פי מדע ובדיקות וקליניקה של מטופל. איני נוהגת לתת המלצות תזונתיות ללא ביסוס מדעי, בייחוד שאין כזה בנמצא בנוגע לניקוי רעלים. במידה ויש לך תוצאות וקליניקה המעידה על מצב קיים, נשמח לעזור. בברכה,דנה

12/08/2014 | 11:03 | מאת: דוכסית

תודה על המענה. הבדיקה היא: C-REACTIVE PROTEIN והערך שיצא בתוצאה: 0.83

מנהלי פורום תזונה קלינית