נפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/11/2002 | 01:52 | מאת: ורד

אני רזה אבל לבטן שלי יש נטיה להתנפח במיוחד אחרי ארוחות ובמיוחד בשעות הערב בבוקר אני יכולה להיות מאוד מרוצה מאיך שאני נראית ואז בסוף היום כשאני רואה את עצמי במראה אני פשוט מזועזעת זה לא רק נראה לי, זה אובייקטיבי (מדדתי ויש הבדל של כמה סנטימטרים בהיקף) זה ממש מדכא אותי איך אפשר לשנות את המצב?

ורד שלום! כדאי להפנות שאלתך בראש ובראשונה לרופא, רצוי גסטרואנטרולג לשלילת מצבים רפואיים שונים. רק לאחר מכן, יש טעם לפנות לייעוץ תזונתי אשר יעשה על פי אבחנותיו. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית