נבטים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/05/2014 | 22:25 | מאת: נבטים

1- האם נבטים (מה שקונים בסופר ונראה כמו חוטים לבנים מגיע ארוז בקופסה פלסטיק קטנה)- האם זה מזון בריא? אם כן מה בריא בו? 2-האם יש לצרוך את הנבטים עם מזון שומני כדי שהערך הבריאותי יהיה טוב יותר? 3-האם בישול הורס את הערכים הבריאותים שבו ולכן עדיף לצרוך חי וטבעי ולא לבשלם? 4-כמה קלוריות יש ב 100 גרם? כמה מזה פחמימות? תודה רבה בבקשה תענו לי על כל שאלה בנפרד כדי שיהיה לי ברור

לקריאה נוספת והעמקה
01/06/2014 | 10:18 | מאת: דנה ויינר

שלום, 1. זה סוג של ירק, לכן תמיד טוב להוסיפו למזון. אין לנבטים תכונות מיווחדות, כי הכמות שאנו אוכלים נחשבת זניחה. 2. לא. 3. תמיד עדיף טרי. מכיוון שאין בהם הרבה יתרונות זה לא ממש משנה. 4. ב- 100 גר' יש 30 קק"ל - 4 גר' פחמימה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית