שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/11/2002 | 18:30 | מאת: מישהי

שלום אני חדשה כאן דיפדפתי ומצאתי הרבה שאלות מעניינות אך אני רואה כי לא כולן נענות אלא רק חלק מהשאלות זוכות לתשובה רציתי לשאול מדוע, בברכה מישהי.

24/11/2002 | 18:46 | מאת: adi

היי, לכל אחת המומחיות שלה. ככה זה הולך פה. עדי

24/11/2002 | 19:01 | מאת: מישהי

לא הבנתי.

מישהי יקרה, הבוקר לאחר קריאת מכתבך עיינתי לאחור מספר דפים ואכן מצאתי כמה שאלות ללא מענה. יכולות להיות לכך מספר סיבות: לעיתים מחכים שדווקא הדיאטנית שמומחית לנושא תתפנה ותשיב לעיתים הנושא אינו בתחום עיסוקנו (ובעתיד נשתדל פשוט לציין שכך המצב) לעיתים השאלה כבר הופיעה בעבר והכותב פשוט חזר עליה עד שהגיע התשובה (כפי שקרה לי היום כאשר עניתי לשאלה והתברר שהיא כבר נענתה בגרסתה הקודמת) בכל מקרה, יש באתר כפתור חיפוש. במידה ויש נושא מעניין שנדמה לך שלא נענה, חפשי אותו ובוודא תמצאי את התשובה.

מנהלי פורום תזונה קלינית