סיבים תזונתיים
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום, רוצים לחשב כמה פחמימות נטו יש במוצר פשוט מורידים את כמות הסיבים מסך כל הפחמימות, אבל מה עושים כאשר כמות הסיבים עולה על כמות הפחמימות? למשל בטחינה יש 4 גרם פחמימות ו-9 גרם סיבים ל-100 גרם. אשמח אם תוכלו להסביר לי איך ייתכן שיש מוצרים שיש בהם יותר סיבים מאשר פחמימות? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום ישראל, כי יש חברות שמחשבות הכל ביחד ואז מתוך זה את הסיבים, ויש חברות שמפרידות בין הערכים, זה הכל. לצורך העניין יכלו לרשום 15 גר' פחמימה מתוכם 9 גר' סיבים. בברכה,דנה