שמן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/03/2014 | 16:44 | מאת: ג

שלום, רציתי בבקשה לשאול איזה שמן הכי טוב לטיגון או בישול? האם זה נכון ששמן קנולה הוא בעייתי, בין היתר בגלל שהוא מכיל ציאניד? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
03/03/2014 | 21:03 | מאת: דנה ויינר

שלום, אפשר שמן זית וקנולה שנחשבים מצויינים. כל הדברים שנאמרים על קנולה נאמרים ע"י אנשים שההבנה שלהם בכימיה ובביולוגיה אינה מספקת. אין בו שום ציאניד או חומצה רעילה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית