דייסת שיבולת שועל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/10/2013 | 20:56 | מאת: עדי

שתי שאלות יש לי ,הבנתי שדייסת קוואקר מהירה להכנה מאבדת מהערכים ככול שזה יותר מעובד חכן אפשר המלצה על על דייסת הכי מזינה דקה ,עבה?והאם יש דרך להכין ללא בישול רק עם מים רותחים?

לקריאה נוספת והעמקה
22/10/2013 | 15:57 | מאת: דנה ויינר

שלום עדי, אכן ככל המוצר טחון יותר, כך הוא מאבד מערכו התזונתי. מים רותחים נחשבים לבישול, אז לא ברורה לי השאלה. אם תשרי מספיק זמן במים רותחים שבולת השועל תתרכך. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית