גבינה צהובה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/10/2013 | 13:23 | מאת: ריקי

רציתי לדעת האם יש הבדל מבחינת ערכים תזונתיים (כולל קלוריות) בין גבינה צהובה "טרייה" לבין אותה גבינה צהובה במצב צבירה מותך (טוסט).

לקריאה נוספת והעמקה
13/10/2013 | 20:06 | מאת: דנה ויינר

שלום ריקי, חלק מהויטמינים נהרסים בחום. קלוריות לא משתנות. בברכה,דנה

13/10/2013 | 20:12 | מאת: ריקי

האם גם הסידן נהרס?

14/10/2013 | 08:39 | מאת: דנה ויינר

שלום ריקי, לא באופן משמעותי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית