שאלה.....

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/11/2002 | 17:50 | מאת: השואל

שלום.... רציתי לדעת, איזה פירות\ירקות מזרזים את פעולת חילוף החומרים בגוף? {מה שבהחלט יכול לעזור להרזיה....}

16/11/2002 | 19:49 | מאת: adi

היי, מה שמזרז את חילוף החומרים הוא מיים וספורט. עדי

17/11/2002 | 18:10 | מאת: ליטל להב

שלום לשואל אני יוצאת מנקודת הנחה שקראת על הענין באיזה שהוא מקום. ירקות ופירות תורמים לירידה במשקל, בעיקר בגלל שהם דלי קלוריות (בעיקר הירקות כי פירות הם בעלי ערך קלורי רב יותר, וניתנים בהגבלה). כמו כן, פירות וירקות מכילים סיבים תזונתיים, שסוגים מסוימים שלהם מעודדים פעילות מעיים ועוזרים ליציאות טובות יותר. לא ידוע לי על פעילות ישירה הגורמת לזירוז של חילוף החומרים (מטבוליזם), יתכן ואני טועה. בברכה-ליטל

מנהלי פורום תזונה קלינית