האם אפשר...

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/11/2002 | 14:19 | מאת: אני

לחיות על 1200 קלוריות באופן קבוע? עשיתי דיאטה של 1200 וספורט וירדתי 13 קילו. אני שוקלת 50 וגובהי 1.57 אני בת 21 איך עליי לדעת כמה לאכול בכדי לא לעלות במשקל? אני אפילו רוצה לרדת עוד קילו אחד,...ובטח שלא לעלות... אז 1200 זה בסדר?

16/11/2002 | 19:50 | מאת: adi

היי, בהחלט שכן! עדי

17/11/2002 | 17:17 | מאת: ליטל להב

שלום יהיה קשה להעריך ובעצם בלתי אפשרי, לדעת על כמה קלוריות ניתן לייצב את משקלך. ההליך התקין הוא להעלות בצורה הדרגתית את כמות הקלוריות היומית, עד שמושג איזון. לא ציינת אם את עדיין ממשיכה בדיאטה של 1200 קק"ל ליום ואם כן, האם את עדיין יורדת במשקל. ירדת יפה במשקל עד כה, אינני יודעת אם בהדרכת דיאטנית או לבד, בכל מקרה, רצוי לפנות לדיאטנית שתעריך את המקרה שלך, ותעשה ניטור של מספר הקלוריות היומי לו את זקוקה כרגע על מנת לייצב את המשקל. בברכה-ליטל

מנהלי פורום תזונה קלינית