גופי אוגר נוזלים!!?!!

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/11/2002 | 13:45 | מאת: NONI

היי, שמתי לב שלגופי יש נטייה לאגור נוזלים לאחר שתיית תה, מים,וקפה.. ואף ישנה עלייה חדה במשקל תוך זמן קצר..( לאחרונה -בחודש האחרון) צרכתי כמויות גדולות יותר של שתיית תה ללא סוכר ומים ונוספו לי 5 קילו למשקל... למרות שלא שיניתי הרגלי אכילה , הנני מקפידה לאכול 3 ארוחות קטנות ומסודרות במהלך היום. מה עליי לעשות במצב כזה ? והתופעה מציקה לי מאד. ומהם המזונות או המשקאות שמפחיתים ספיקה מוגברת של נוזלים? והאם ישנם אנשים נוספים שסובלים מאותה הבעיה.. (פרט לעלייה במשקל בזמן המחזור .)

12/11/2002 | 08:14 | מאת: קרן

נוני שלום אני סטודנטית שנה ד' לנטורופתיה, את יכולה לקנות בכל חנות טבע חליטה של שינן ארי (טרקסקום), לעשות איתם תה ולשתות (כף חליטה בכוס גדולה 2 פעמים ביום תה בהתחלה), הוא משתן עדין וזה יעזור לך. כמו כן את יכולה להגביר את צריכת המלפפונים והפיטרוזילה בתזונה שלך כי גם הם משתנים, אחת כמה וכמה מיץ פיטרוזיליה (לא הכי טעים אבל לטעם אפשר להוסיף גזר)- מיצים שעושים במכונת לסחיטת פירות קשים. ואם כל זה לא עוזר את יכולה לבוא אלי לטיפול רפלקסולוגי. יום נפלא, קרן.

12/11/2002 | 17:50 | מאת: NONI

קרן תודה רבה לך מקרב לב!

מנהלי פורום תזונה קלינית