יעוץ לדיאטה במסגרת בי"ח רמב"ם?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/01/2002 | 21:47 | מאת: אלישבע

שלום רב לך נועה מהיכרתי רבת השנים עם הצוות המטפל בבי"ח רמב"ם, אני יכלה רק לחלק לכם שבחים. אתם נפלאים!! הכי מקצוענים שאני מכירה ( ואני מכירה לצערי הרבה). לכן שאלתי היא האם ישנה איזושהיא מסגרת בבי"ח שבה אפשר לקבל ייעוץ לדיאטה במסגרת בי"ח ( מרפאות חוץ?? או מסגרת אחרת). ברכות לפתיחת הפורום אלישבע

10/01/2002 | 22:20 | מאת: פלולה

גם אני מברכת על פתיחת הפורום

12/01/2002 | 16:07 | מאת: פרונקל

גם אני מברך על פתיחת הפורום. נ.ב. מה הטלפון שלך פלולה נראה לי שאת בעניינים.

אלישבע שלום! המחלקה לתזונה קלינית מפעילה מספר מרפאות המתמחות בנושאים ספציפיים. את מוזמנת להתקשר למזכירות המחלקה 8542625-04 לקבלת פרטים נוספים. נועה

13/01/2002 | 19:27 | מאת: אלישבע

תודה לך נועה על המידע. בהצלחה בפורום.

מנהלי פורום תזונה קלינית