אווווף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/11/2002 | 09:05 | מאת: תום[בת]

הדיאטנית קלינית שלי לא מבינה כלום! אני גובה 1.52 ושוקלת 46, ואין לי מחזור סדיר! היא אומרת שאני צריכה לעלות שתי קילו כדי שהמחזור שלי יהיה סדיר וזה בכלל לא נכון כי גם אחותי שבחיים לא עשה דיאטות ואוכלת מלאאא אין לה מחזור סדיר! נכון יש לי את הענין עם ההפרעות אכילה היא כתבה לי גם כל יום לאכול משהו מתוק משמין או משהו כמו במבה ואני לא רוצה כי אני פוחדת להשמין מי זה. הבעיה שלי שאני גם פוחדת להשמין מלאכול לחמניה או משהו או טונה אני פוחדת להשמין מי זה. ואני לא יכולה לשאול אותה עם אני ישמין או לא כי היא תגיד לי שאני יכולה לאכול כי היא רוצה שאני ישמין ואני לא רוצה, אני נמוכה ולכן נורא רואים עלי עם אני משמינה אולא. אני בת 16

05/11/2002 | 14:09 | מאת: adi

תום, לאי סדירות המחזור יכולות להיות המון המון סיבות כשתזונה היא רק אחת מהן. כדאי לך ללמוד לקבל את עצמך כפי שאת ואז גם כולם יקבלו אותך. מי אמר שכל אחת מאיתנו חייבת להיות ברוק שילדס, או לינדה אבנגליסטה? עדי

05/11/2002 | 18:07 | מאת: תום[בת]

מי הן המפורסמות האלו?זה משהו במפשחה כי גם לאחיות שלי יש שיבושים עם המחזור והן אוכלות הרבה כבר כמו שאמרתי היום אכלתי: בבוקר: יוגורט ושתי פירות בצהריים: אורז עם ירקות מאודשים ורבע עוף גדול עם 2 כפות טחינה בין הצהריים לערב: יוגורט ובערב- שתי חכתיות פשטדיה אני אוכל עם גבינה בטח ושתי ירות לקינוח אגב היוגורטים הם 3 אחוז! תודה תום

מנהלי פורום תזונה קלינית