הרכב מזון יומי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/11/2002 | 14:58 | מאת: נילי

האם יש הרכב מזון יומי מומלץ ברמה העקרונית לגבר בן 60 סוכרתי 2 מאוזן היטב מבנה גוף רזה משקל יציב לאורך שנים. מאחר ואני לא מצוידת בטבלאות מבקשת לקבל את ההמלצה ברמה המעשית כגון 2 פרוסות , 100 ג' בשר עוף וכו'. מקווה שלא הגזמתי בבקשתי זו.

03/11/2002 | 17:20 | מאת: ליטל להב

הי נילי זו לא שאלה של הגזמה... העניין הוא שפשוט אין באפשרותנו לתת תפריט אישי במדייה כל כך לא אישית. ברור ורצוי כי אדם הסובל מסכרת יקבל תפריט אישי, המתאים להעדפותיו, אורח חייו, הטיפול התרופתי אותו הוא מקבל, ומצבו הבריאותי הכללי. כל אלה חשובים ביותר. הצעתי היא לגשת לדיאטנית קלינית, בקופ"ח או פרטי, ולקבל תכנית אישית. בהצלחה-ליטל

03/11/2002 | 19:13 | מאת: נילי

מנהלי פורום תזונה קלינית