אני מכורה!!

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/11/2002 | 02:38 | מאת: Nita

הבעיה שלי היא לא דיאטה כזו או אחרת: אני ניגשת לאכול למרות שאינני רעבה: אחרי ארוחת צהריים, אני מחפשת אוכל. אחרי א. ערב, אותו הדבר. בדרך למקרר או לארון, אני אומרת לעצמי: די! אי-אפשר להמשיך ככה! אבל אני בכל זאת לא עוצרת, ומכניסה לפה כל מיני מאכלים, חטיפים, ממתקים. אני מכורה!! מכורה לאוכל!! מה עושים? תעזרו לי העצה, בבקשה!!

01/11/2002 | 09:54 | מאת: adi

היי, בעייה מוכרת וידועה. ניסית אכלנים אנונימים? אני הולכת באופן פרטי לקבוצת תמיכה. עדי

07/11/2002 | 17:24 | מאת: Nita

לעדי, תודה!

מנהלי פורום תזונה קלינית