צריכת זרעי פשתן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/01/2013 | 18:43 | מאת: רחל

שלום, ברצוני לדעת מהי הדרך הנכונה לאחסן זרעי פשתן. מצד אחד קראתי שניתן לקנות ולצרוך זרעים טחונים ומצד שני קראתי גם שאם טוחנים בבית אז יש לצרוך תוך 20 דק'. מה נכון?

לקריאה נוספת והעמקה
02/01/2013 | 00:56 | מאת: דנה ויינר

שלום רחל, ההמלצות אינן של דיאטניות אלא לרוב מתחום הרפואה המשלימה. בכל מקרה, רצוי טחון ואחרי טחינה רצוי להקפיא, אחרת מתעפשים מהר. על כמות ועל צריכה בכלל, אין המלצה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית