אצות ים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/02/2002 | 14:43 | מאת: ויוי

שלום רב לצוות קניתי בפעם ראשונה אצות נורי,ודג סלמון מעושן, ויש לי אורז מבושל האם צריכים למרוח אותן בשמן לפני הגילגול כדי שלא תתפרקנה ? , האם צריך לאדות את האצה במים לאחר הגילגול במחצלת הבמבוק לצורך ריכוך ? והיכן לשמר את יתר החתיכות שנישארו , במקרר? אני יודעת שהערך התזונתי הוא חשוב ,ועכשיו ז יותר נגיש לקניה מאשר פעם. אודה לכם על התשובה תודה ויוי

ויוי שלום! כל הכבוד על הכנת מזון יפני אשר ידוע בתרומתו לבריאות אך גם בהקפדה שיש להשקיע בהכנתו. אני אינני שפית לבישול יפני ואין לי תשובות לכל שאלותיך המעשיות. נסי לפנות לפורום קולינרי כל שהוא (ישנם רבים כאלו ברשת, גם בעברית). נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית