כדורים טבעיים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/10/2002 | 15:22 | מאת: לימור

אני מעוניינת להתחיל בדייטא חברה המליצה לי על "ר פילנסקי העובד בשיטת כדורים טבעיים. האם ידוע לכם על שיטה זאת? האם שיטה זו מומלצת? ואם השיטה לא ממלצת מדוע?

24/10/2002 | 18:13 | מאת: adi

לימור, דיאטה חייבת להתחיל מהראש ולא מהקיבה וחוץ מזה לכי תדעי מה מכילים הכדורים ה"טבעיים" הללו. עדי

27/10/2002 | 17:59 | מאת: ליטל להב

שלום לימור אינני מכירה את השיטה ואת הד"ר, ולכן לא ארצה להביע את דעתי. אולי אחת מחברותי הדיאטניות תרצה להרים את הכפפה. בכל מקרה, אני בעד השיטה השמרנית, זו אשר אינה משלבת "כדורים". במידה ואת מעוניינת, קיימות היום בישראל שתי תרופות מרשם העוזרות לתהליך ההרזיה. בכל מקרה, עדיף להשתמש בתרופת מרשם רופא על פני כדורים "טבעיים", שהרבה פעמים אין להן "אבא ואמא",ולא עוברות ניסויים קליניים וניטור מתמיד. בכל מקרה, הייתי ממליצה ללכת בדרך ה"קשה", כלומר, ביקור אצל דיאטנית קלינית. בהצלחה-ליטל

מנהלי פורום תזונה קלינית